Rendszertervezés


Dokumentum kezelés papír nélkül, gyors információ csere, csoportmunkahely az interneten; ez az on-line iroda

Az ügyvitelben vannak dokumentumok, melyek csak papír alapon képzelhetők el. Velünk azonban megvalósíthatja a "felesleges papír" nélküli irodát. Tudta, hogy a drága FAX készüléket is töredék áron be lehet építeni egy irodai számítógépbe? Így megspórolhatja a tintapatront, a papírt és a karbantartást/szervizelést is. Csak azt nyomtatja ki nyomtatóján, amire tényleg szüksége van.
A "mindent E-mailen küldés" ideje lejárt. Aki próbálta már több emberrel egyeztetni egy értekezlet témáit, vagy csak az időpontját E-mailen keresztül, az tudja milyen lassú, idegtépő, mire minden a helyére kerül.
A csoportmunkahely bevezetésével, munkáját magasabb szintre emelheti. Az előbbi példával élve, minden érintett, egy közös hálózati munkahelyre bejelentkezve, hozzáadhatja témáit, észrevételeit, ötleteit, hogy mikor összeül a csapat, már kész munkatervvel tudjanak foglalkozni. Ehhez akár jelen sem kell lenni mindenkinek, mert videokonferencia keretében is értekezhetnek. Nem is hinné milyen olcsón az Öné lehet egy ilyen rendszer....
És ez csak néhány momentum. Ilyen egy on-line iroda, ahol minden dokumentum pillanatok alatt elérhető a dokumentum kezelőből, a változásokról minden érintett azonnal, automatikusan értesül és laptopján, vagy akár a mobiltelefonján is megtekinthet mindent.

Mindezt ugyanebben a szellemben üzemeltetjük is.


A távolság nem akadály...


Rendszerkialakítás

Kialakítjuk, vagy optimalizáljuk új, vagy meglévő irodájának informatikai infrastruktúráját és ügyviteli rendszerét  •